نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران تولید شده است
 
پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را تولید کرده‌اند و در صورت حمایت از این فناوری تا ۲ سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می‌شود.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-10 19:45

به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می‌کنند.
این محصول با استفاده از برپ چغندر و برخی گیاهان دیگر تولید شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود تولید می‌شود.
در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با برخی جلبک‌ها در حال تولید گوشت گیاهی هستند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
در صورت تأمین منابع مالی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می‌توانند تا ۲ سال آینده تولید انبوه گوشت گیاهی را آغاز کنند و بخشی از نیاز خانواده‌ها به پروتئین را تأمین کنند.

مطالب مرتبط

برچسب ها: دانشگاه تهران, گوشت گیاهی, پردیس کشاورزی

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری