به گزارش فاخته به نقل از اکوفارس، «اوما والتی»، مدیر کل شرکت Upside Foods در بیانیه ای با اشاره به اینکه آنچه ثبت شد گامی اساسی به سوی دوره جدیدی در تولید گوشت است، افزود:« از این فکر که به زودی فرصتی برای مصرف کنندگان آمریکایی فراهم می شود که گوشت های لذیذ تولید شده از سلولهای حیوانی را مصرف کنند هیجان زده ام».
سازمان غذا و داروی ایالات متحده در بیانیه ای اعلام کرد که داده ها و اطلاعاتی را که این شرکت در مورد روش های خود ارائه کرده است را به دقت ارزیابی کرده و در این مرحله در خصوص سلامت غذایی این تولیدات سؤالی وجود ندارد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
این محصولات از نظر بافت و طعم با جایگزین های گیاهی برای گوشت مثل استیک تفاوت دارند اما حاوی پروتین های حیوانی نیستند.