گوشت خوک در یک آزمایشگاه چینی تولید شد
 
یک شرکت نوپای چینی که در آزمایشگاه گوشت خوک تولید کرده، می‌گوید قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی محصولات خود را با قیمتی قابل رقابت با گوشت سنتی به بازار عرضه کند.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-06-15 11:18

به گزارش فاخته، یک شرکت نوپای چینی که در آزمایشگاه گوشت خوک تولید کرده، می‌گوید قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی محصولات خود را با قیمتی قابل رقابت با گوشت سنتی به بازار عرضه کند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

این شرکت استارت‌آپ به نام سل‌ایکس مجموعه‌ای از گوشت‌های تولیدشده آزمایشگاهی را در نمایشگاه عرضه کرد و از شرکت‌کنندگان و افرادی که در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند، خواست که یکی از آنها را بچشند.

مطالب مرتبط

برچسب ها: چین, گوشت خوک

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری