کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» منتشر شد
 
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل منتشر شد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-03-06 10:00

به گزارش فاخته به نقل از ایسنا، این کتاب توسط دکتر سارا موحد، دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا تالیف گردیده است.

کتاب مذکور می‌تواند به عنوان منبع درسی مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، کتاب گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی در 20 فصل و 256 صفحه، به تفصیل به تکنولوژی گوشت، انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و شیلات پرداخته شده و به قیمت 48 هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها قابل تهیه است.

مطالب مرتبط

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری