به گزارش فاخته به نقل از شیرازه، برخی از مردم شهرستان پاسارگاد از عدم نظارت دامپزشکی شهرستان بر قصابی های سطح شهر گلایه دارند .
وقتی یک دام در کشتارگاه ذبح می شود، روی آن تاریخ روز کشتار درج می شود و از آن تاریخ به مدت سه روز گوشت گوسفندی و ۵ روز گوشت گوساله فرصت فروش دارند وگرنه گوشت فاسد میشود ،اما در برخی از قصابی ها دیده میشود که بیشتر از این مدت گوشت نگه داری می شود و حتی رنگ گوشت عوض می شود .
با توجه به نرخ بالای گوشت، انتظار میرود گوشت با کیفیت و کاملا سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد و بازرسی ماموران دامپزشکی از قصابی ها بیشتر شود تا شاهد تخلف از سوی برخی از قصابان نباشیم
عربی رییس اداره دامپزشکی شهرستان پاسارگاد در گفتگو با طنین پاسارگاد گفت: بر روی همه لاشه ها لیبل تاریخ و نوع حیوان درج شده است . شهروندان عزیز توجه داشته باشند در صورتی که لاشه ای لیبل نداشت از خرید آن خودداری نمایند و هر قصابی گوشت بدون لیبل عرضه کرد، موضوع را سریعا به دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
وی گفت :من از شهروندان عزیز خواهش میکنم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع رو سریعا به ما اطلاع دهید. نیروهای ما بسیار کم هست و ما نمی توانیم هر روز به قصابها سرکشی کنیم. این روزها بیشتر وقتمون صرف واکسیناسیون دام هست. گزارش مردمی از تخلف مرغ فروشی ها و قصابیها کمک بزرگی برای افزایش بهداشت گوشت مرغ و گوشت قرمز به ما میکنه. برای گزارش تخلفات می توانید با شماره 07158632286 تماس بگیرید.