بسته بندی و توزیع لاشه فاسد گوشت در کرج
 
رئیس دامپزشکی کرج: به هیچ عنوان از لاشه‌های قطعه بندی شده که در مراکز عرضه موجود است؛ خریداری نکنید. چرا که برخی مراکز لاشه‌های تاریخ مصرف گذشته را قطعه بندی و عرضه می‌کنند.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-06-20 09:28

به گزارش فاخته، محمود خدری، رئیس دامپزشکی کرج گفت: بررسی وضعیت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی از تولید در مزرعه تا مصرف و تامین امنیت جمعیت دامی کشور از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی است.

وی با تاکید بر لزوم وجود مهر دامپزشکی بر دام‌های موجود در مراکز عرضه، افزود: لاشه‌های موجود در کشتارگاه‌ها دارای بسته بندی، مهرو برچسب تاریخ تولید و انقضا هستند و مردم باید توجه داشته باشند که از لاشه‌های دامی قطعه بندی شده موجود در قصابی‌ها خریداری نکنند بلکه ازمتصدی بخواهند تا از لاشه‌های دارای مهرو برچسب، گوشت مورد نیازشان را تکه کند.

رئیس دامپزشکی شهرستان کرج در خصوص تهیه لاشه طیور نیز به مردم هشدار داد: به هیچ عنوان از لاشه‌های قطعه بندی شده که در مراکز عرضه موجود است؛ خریداری نکنید. چرا که برخی مراکز لاشه‌های تاریخ مصرف گذشته را قطعه بندی و عرضه می‌کنند.

وی افزود: نگهداری گوشت‌های قطعه بندی شده در قصابی‌ها تخلف است و در صورت مشاهده با متخلف برخورد می‌شود.

خدری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌های بزرگ دارای مسؤول فنی و بخش بسته بندی وابسته به مرکز عرضه هستند، بیان کرد: تهیه گوشت‌های قطعه شده بسته بندی در فروشگاه‌های مجاز با کد دامپزشکی مانعی ندارد.

وی با اشاره به وجود گوشت کله گاو که اخیرا در برخی مراکز و قصابی‌ها را قیمتی نازل عرضه می‌شود، اظهار کرد: در سال‌های گذشته گوشت کله گاو برای مصارف صنعتی استفاده می‌شد. اما بر اساس دستورالعمل جدید این گوشت به شرط پاکسازی و بسته بندی در کشتارگاه قابلیت مصرف خانگی دارد و می تواند در سفره خانوارها قرارگیرد.

رئیس دامپزشکی کرج توضیح داد که به دلیل وجود غدد لنفاوی و احتمال آلودگی در کله گاو که جداسازی آن برای مردم سخت است و حتی قصاب‌ها مهارت کافی برای جداسازی ضایعات آن را ندارند؛ گوشت کله گاو برای مصرف خانگی استفاده نمی‌شد. اما در کشتارگاه پاکسازی گوشت کله گاو زیر نظر دکتر دامپزشک انجام می‌شود و برای مصرف خانگی مشکلی ندارد.

وی یادآور شد: گوشت کله گاو به عنوان گوشت درجه ۲ محسوب می‌شود و برای همین قیمت پایین تری دارد اما توصیه می‌کنم که در دمای مناسب به صورت کامل پخته شود و برای غذاهایی مثل کباب که امکان خام ماندن دارد، استفاده نشود.

 

منبع: فارس

 

مطالب مرتبط

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری