به گزارش فاخته، مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، با اعلام خبر فوق افزود: در طرح مذکور که از 25 اسفندماه سال جاری شروع و تا پانزدهم فروردین ماه سال 1400 با حضور 240 نفر کارشناس در قالب 120 اکیپ نظارتی اجرا خواهد شد، با توجه به وظیفه مندی دامپزشکی نسبت به نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی کارشناسان این اداره کل ، کلیه مراکز یادشده اعم از رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمان سراها، بیمارستان ها و ... را به طور مستمر بازدید خواهند نمود.
دکتر جواد اعلمی، با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان و نیز مخاطرات قطعه بندی این فرآورده ها و احتمال بروز بیماری کرونا، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، کله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم خواهد شد.
وی از کلیه شهروندان و زائران خواست از خرید گوشت مرغ یا قطعات مرغ فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
یادآور می گردد با توجه به اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، روابط عمومی دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست نموده تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره کل) و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.