اخذ آزمون دستورالعمل های نظارتی از مسئولین فنی بهداشتی در شهرستان بینالود
 
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، آزمون هایی جهت سنجش مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و پای مرغ در محل شبکه برگزار گردید.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-06-23 11:17

به گزارش فاخته، دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: با توجه به اهمیت نظارت در واحد های صنعتی جهت تولید و بسته بندی با کیفیت فراورده خام دامی که به مصرف خانوار می رسد تصمیم گرفته شد آزمونی جهت پایش آمادگی و آگاهی مسئولین فنی از دستورالعمل های بهداشتی و قوانین این حوزه برگزار شود.

وی گفت: در این دوره از آزمون ها ، مبحث گوشت قرمز ، مرغ و پای مرغ از سه مرکز بسته بندی در شهرک صنعتی امتحان به عمل آمد.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دکتر قدرتی در پایان افزود: این اقدامات صرفا جهت آگاهی بخشی و نشان دادن اهمیت نظارت های دامپزشکی جهت تولید و توزیع محصولی بهداشتی و اعتماد بخشی به شهروندان  در خصوص مهر و لیبل های دامپزشکی می باشد.

مطالب مرتبط

برچسب ها: شهرستان بینالود, آزمون دستورالعملهای نظارتی , مسئولین فنی بهداشتی

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری