به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی دامپزشکی نهاوند، دکتر مجید مختاری معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر حسین فضلی خانی رئیس گروه بهداشت گوشت و نظارت بر امور کشتارگاه های دام و طیور سازمان دامپزشکی با حضور در نهاوند از واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب بازدید کردند.
در این بازدید که دکتر امیرحسین نقی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی استان همدان و یکی از کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان به همراه دکتر قیاسی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان حضور داشتند از قسمتهای مختلف واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب بازدید صورت گرفت.
این واحد که از پتانسیل خوبی برای صادرات آبزیان برخوردار است بزرگترین مجتمع فراروری و قطعه بندی ماهی و گوشت قرمز در غرب کشور با ظرفیت ۱۰۰۰تن می باشد.
دکتر مختاری ضمن بازدید از قسمتهای مختلف این واحد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم سازمان دامپزشکی کشور، حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان در کمترین زمان ممکن است. که نیاز است نظارت عالیه بر تولید ، توزیع ، نگهداری و حمل و نقل برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی صورت پذیرد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در پایان بازدید از واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب تاکید کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل این واحد در حوزه بسته بندی و صادرات آبزیان نیاز است براساس برنامه و مدت زمان مشخص نسبت به رفع موانع ، توسعه و تجهیز این واحد اقدامات لازم را انجام دهد.