بازدید معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از واحد فرآوری و قطعه بندی ماهی در نهاوند
 
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از یک واحد فرآوری و قطعه بندی ماهی در نهاوند بازدید کرد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-11 11:37

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی دامپزشکی نهاوند، دکتر مجید مختاری معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر حسین فضلی خانی رئیس گروه بهداشت گوشت و نظارت بر امور کشتارگاه های دام و طیور سازمان دامپزشکی با حضور در نهاوند از واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب بازدید کردند.

در این بازدید که دکتر امیرحسین نقی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی استان همدان و یکی از کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان به همراه دکتر قیاسی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان حضور داشتند از قسمتهای مختلف واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب بازدید صورت گرفت.

این واحد که از پتانسیل خوبی برای صادرات آبزیان برخوردار است بزرگترین مجتمع فراروری و قطعه بندی ماهی و گوشت قرمز در غرب کشور با ظرفیت ۱۰۰۰تن می باشد.

دکتر مختاری ضمن بازدید از قسمتهای مختلف این واحد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم سازمان دامپزشکی کشور، حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان در کمترین زمان ممکن است. که نیاز است نظارت عالیه بر تولید ، توزیع ، نگهداری و حمل و نقل برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی صورت پذیرد.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در پایان بازدید از واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب تاکید کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل این واحد در حوزه بسته بندی و صادرات آبزیان نیاز است براساس برنامه و مدت زمان مشخص نسبت به رفع موانع ، توسعه و تجهیز این واحد اقدامات لازم را انجام دهد.

مطالب مرتبط

برچسب ها: اداره دامپزشکی نهاوند, دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی, دکتر مجید مختاری, واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری