گوشتی که یک روز زودتر از تاریخ تولید در زرند توزیع شد+جوابیه دامپزشکی زرند
 
به دنبال پیام مردمی مبنی بر توزیع گوشت که تاریخ ان یک روز قبل از تاریخ تولید به دست این شهروند رسیده است دامپزشکی زرند جوابیه صادر کرد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1401-12-14 09:26

به گزارش فاخته به نقل از صدای زرند، گوشت مرغ و تمام آلایش های خوراکی آن پس از آماده سازی بایستی ٢۴ ساعت در دمای سردخانه نگهداری شود و سپس عرضه گردد.

حسن لطفعلی پور رئیس اداره دامپزشکی زرند در این رابطه اظهار داشت: تمام محصولات پروتیین دامی پس از ذبح بایستی به مدت ٢۴ ساعت در دمای ٠ تا ۴ درجه نگهداری و سپس جهت عرضه به بازار وارد شود.

وی افزود: در این راستا تمام کشتارگاه های دام و طیور مجهز به پیش سرد جهت نگهداری این محصولات می باشند.

لطفعلی پور در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا این محصولات تصریح کرد: بدلیل اینکه این محصولات روز بعد توزیع میگردند در هنگام بسته بندی تاریخ روز بعد روی محصولات درج میگردد.

او ادامه داد: به همین دلیل گاهی در اثر اشتباه در هنگام بارگیری از کشتارگاه محصول روز بعد نیز وارد بازار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: کارشناسان دامپزشکی هم در کشتارگاه دام و هم طیور بر تمامی مراحل استحصال نظارت دارند و محصولات دارای لیبل و تاریخ مصرف از نظر بهداشتی هیچ گونه مشکلی ندارند.

رئیس اداره دامپزشکی زرند در بخش دیگری از سخنان خود به طرح ویژه نظارت ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره نمود و تصریح کرد: اداره دامپزشکی زرند همگام با سراسر کشور با فعال سازی اکیپ های ویژه از تاریخ ١۴ اسفند سال جاری تا پایان اردیبهشت سال آینده کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار می‌دهند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

وی از همشهریان محترم خواست ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضا فرآورده های خام دامی ، هر گونه تخلف در عرضه و فروش محصولات را با شماره تلفن ٣٣۴٨٩٠١٨ به شبکه دامپزشکی گزارش تا برخورد قاطع با متخلفین با هماهنگی مراجع قضایی صورت پذیرد.

 

مطالب مرتبط

برچسب ها: گوشت, جوابیه, اداره دامپزشکی زرند

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری