تشدید نظارت ها بر کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی
 
رفیعی پور گفت: نظارت بهداشتی اکیپ های سیار و مستقر ما در ایام خاصی مانند ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح شروع می شود و تا زمان فعالیت مراکز عرضه و فروشگاه ها ادامه دارد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-02-14 16:06

به گزارش فاخته، برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع طرح تشدید بازرسی ماه رمضان (نظارت بر عملکرد کشتارگاه ها و مراکز عرضه) و در ارتباط تلفنی با دکتر علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

رفیعی پور در مصاحبه با رادیو گفت و گو با اشاره به اعمال بازدید و نظارت های بهداشتی در 365 روز سال از مزرعه تا سفره مردم گفت: نظارت های بهداشتی اکیپ های سیار و مستقر در ایام خاصی مانند ماه مبارک رمضان، عید نوروز، عید قربان و عید فطر از ساعت 8 صبح شروع می شود و تا زمان فعالیت مراکز عرضه و فروشگاه ها ادامه دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به وجود هزار تن فرآورده خام دامی مانند شیر، عسل، تخم مرغ، گوشت قرمز و آبزیان و ماکیان افزود: اگر این فرآورده های خام دامی شرایط نگهداری مناسب یا تاریخ انقضا نداشته باشند قطعاً از چرخه توزیع خارج و با دستور مقامات قضایی معدوم می شوند.

این مقام مسئول در "مجله صبحگاهی رادیو گفت و گو"، یادآور شد: بیش از 600 تن فرآورده خام دامی در 15 روز طرح تشدید نظارت نوروزی غیرقابل مصرف شناسایی و معدوم شدند.

رفیعی پور در پایان برنامه "صبح و گفتگو" رادیو گفت وگو، با اشاره به دقت ویژه و نظارت سازمان دامپزشکی کشور بر کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی تأکید کرد: فروشندگان و رانندگان نیز باید با رعایت حفاظت فردی و مسائل ایمنی و بهداشتی مانند استفاده از لباس و دستکش و کلاه از انتقال ویروس خطرناک کرونا به فرآورده های خام دامی جلوگیری کنند تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

مطالب مرتبط

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری