فراخوان سازمان دامپزشکی از مراکز تحقیقاتی و آموزشی برای سنجش عمر ماندگاری فرآورده‌های خام دامی
 
سازمان دامپزشکی کشور جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآورده های خام دامی، برای عقد قرارداد با مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور اعلام آمادگی کرد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-11-21 22:03

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان با هدف استفاده بهینه از فراورده‌های خام تولید داخل و وارداتی (گوشت مرغ، گوشت‌قرمز و تخم‌مرغ) اعلام آمادگی کرد تا از توان مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور در جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآورده‌های خام دامی مذکور در قالب طرح مطالعاتی- تحقیقاتی در قبال عقد قرارداد استفاده کند.

 جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

لذا بر اساس این اطلاعیه، این سازمان از تمام اشخاص حقیقی و حقوقی، متخصصین، اساتید، محققان و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی واحد شرایط و امکانات مورد نیاز درخواست کرده است تا نظرات، پیشنهادات، طرحها و پروپوزال تحقیقاتی خود را جهت بررسی و اقدامات بعدی به حوزه ریاست حقوقی و ارزیابی عملکرد ارسال کنند.

مطالب مرتبط

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری