نظارت دامپزشکی بر نوع گوشت ورودی به کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس/ خروجی محصول با دانشگاه علوم پزشکی است
 
محمد اسدی گفت: قسمتی از کار کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد برعهده دامپزشکی است، گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی می‌شود با نظارت دامپزشکی است.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-17 12:20

به گزارش فاخته به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نظارت سازمان بر کارخانه‌های تولیدکننده فراورده‌های دامی همچون سویس و کالباس با بهره‌گیری از مسؤول فنی است.
وی افزود: قسمتی از کار کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد برعهده دامپزشکی است، گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی می‌شود با نظارت دامپزشکی است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: وقتی گوشت با مواد دیگر ترکیب و وارد چرخه تولید شد دیگر از حیطه کار دامپزشکی خارج می‌شود.
اسدی عنوان کرد: نمی‌توان انکار کرد که برخی تولیدکنندگان سوسیس و کالباس از دام‌های بیمار یا حرام گوشت و یا از حیوانات نامتعارف در تولیدات خود استفاده می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: خروجی محصول در واحدهای تولیدی سوسیس و کالباس تاییده دانشگاه علوم پزشکی را دارد و این خروجی مربوط به سازمان دامپزشکی نیست.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در رستوران‌ها و کبابی‌ها نیز مسؤولیت گوشت تا زمانی که در سردخانه یا یخچال قرار دارد برعهده مجموعه دامپزشکی است اما زمانی که وارد چرخه طبخ شد دیگر از نظارت دامپزشکی خارج می‌شود.

مطالب مرتبط

برچسب ها: مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری, دانشگاه علوم پزشکی, سوسیس و کالباس, محمد اسدی

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری