1
2
3
تلاش دانشمندان برای شبیه سازی طعم و بافت گوشت در پروتئین‌های گیاهی
 
اکثر مردم عاشق گوشت هستند، اما محققان در تلاش‌اند که پروتئین‌های گیاهی را جایگزین گوشت کنند.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-08-01 11:53

به گزارش فاخته به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برای بسیاری از مردم، هیچ چیز مزه و بافت یک تکه گوشت لذیذ و آبدار بزرگ را برآورده نمی‌کند، اما چگونه می‌توان با خوردن پروتئین گیاهی پایدار، تجربه خوردن گوشت را بازسازی کرد؟

مهندسان و دانشمندان مواد غذایی دانشگاه کوئینزلند به عنوان بخشی از پروژه شورای تحقیقات سه ساله استرالیا با همکاری شرکت آمریکایی Motif FoodWorks، مأموریت دارند که غذا‌های گیاهی تولید کنند. پروفسور جیسون استوکس از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه کوئینزلند گفت که ویژگی‌هایی مانند طعم، بافت و بو، محرک اصلی مصرف کنندگان هنگام در نظر گرفتن یک گزینه بدون گوشت است.
او افزود: غذا فقط طعم و مزه نیست، بافت نیز مهم است، بنابراین تیم می‌خواست فرآیندی را که هنگام غذا خوردن رخ می‌دهد درک کرده و آن‌ها را در آزمایشگاه بررسی کند.

هدر اسمیت، دانشیار دانشکده کوئینزلند در مورد کشاورزی و نوآوری در مواد غذایی گفت که ابداعات در زمینه بافت مواد غذایی، کلید ایجاد بهترین تجربه برای خوردن گوشت گیاهی است.

دکتر اسمیت گفت: رفتار پروتئین گیاهی به عنوان یک عنصر، با گوشت متفاوت است، در واقع پروتئین گیاهی به گونه‌ای است که می‌توانیم تغییرات و پیشرفت‌های زیادی در آن داشته باشیم و در حال حاضر نیز نتایج جالبی را مشاهده می‌کنیم. "

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دکتر استفان بایر سرپرست علوم غذایی در Motif FoodWorks گفت: این پروژه اسرار غذا را فاش می‌کند تا به ما در طراحی گزینه‌های گیاهی که مطابق طعم و بافت مورد انتظار مصرف کنندگان است کمک کند.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 17