1
2
3
نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران تولید شده است
 
پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را تولید کرده‌اند و در صورت حمایت از این فناوری تا ۲ سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می‌شود.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-10 19:45

به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می‌کنند.
این محصول با استفاده از برپ چغندر و برخی گیاهان دیگر تولید شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود تولید می‌شود.
در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با برخی جلبک‌ها در حال تولید گوشت گیاهی هستند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
در صورت تأمین منابع مالی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می‌توانند تا ۲ سال آینده تولید انبوه گوشت گیاهی را آغاز کنند و بخشی از نیاز خانواده‌ها به پروتئین را تأمین کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 16