به گزارش فاخته به نقل از خبرگزاری تسنیم، کشور انگلیس مانند بسیاری از نقاط دیگر جهان گرمای شدیدی را تجربه میکند و سازمان آب این کشور اعلام کرده است که مصرف آب در ساعات پرمصرف روز در برخی نقاط این کشور 25 درصد افزایش یافته است.
در این میان گروههای محیط زیستی در انگلیس در رابطه با اثر گرمای شدید در مرگ ماهیها هشدار دادند؛ مارک اوئن؛ فعال محیط زیست گفت: گزارشها در مورد شمار ماهیهای تلف شده در رودها برای این وقت سال بیسابقه است. ما انتظار داریم رودها در ادامه تابستان زمانی که هوا داغتر و خشکتر است تحت تأثیر قرار گیرند. مرگ ماهیها ظاهرا به دلیل کمبود اکسیژن در آب همزمان با کاهش سطح رودها اتفاق میافتد. ماهیها همچنین زمانی تلف میشوند که آلایندههای متصاعد شده از خودروها و کامیونها که بر جادهها رسوب کرده، با وقوع طوفان شسته شود و به رودخانهها بریزد.
سازمان محیط زیست انگلیس نیز گفته است که گزارش بیشتری از مرگ ماهیها نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل دریافت کرده است.
تهدید گرما علاوه بر ماهیها متوجه گیاهان نیز هست؛ در این رابطه، الی مورس از گروه محیط زیستی وایلدلایف تراست گفت: بسیاری از گیاهان گلدار مثل ارکیدهها هم در دمای بالا پژمرده شدند که حشراتی مثل زنبورها و پروانههایی که از آنها تغذیه میکنند را تحت تأثیر قرار میدهد. به خصوص گونههایی که عمر کوتاهی دارند دستخوش قرار میگیرند. بسیاری از پروانهها فقط برای مدت کوتاهی در بزرگسالی هستند و اگر در این دوره به غذا دسترسی نداشته باشند، جمعیت آنها ضربه میخورد.
وی افزود: به نظر میرسد هر ماه شاهد داغترین، خشکترین، پربارانترین یا رویداد رکوردشکن دیگری هستیم. اگر رویدادهای شدید مثل آتشسوزی طبیعی یا آلودگی یک بار اتفاق بیافتند، معمولاً زمان کافی برای از جا بلند شدن طبیعت وجود دارد، اما حالا به نظر میرسد که حیات وحش بیوقفه زیر ضربات شدید این نوع رویدادها قرار گرفته است.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
بیبیسی نوشت: فراوانی و شدت بیشتر دورههای گرما علاوه بر محیط زیست بر منابع آب بریتانیا فشار وارد میآورد. کارشناسان آب میگویند که رودها و آبگیرهای مصنوعی که بیشتر آب خوردن بریتانیا را فراهم میکند، در وضعیتی سالمتر از دوره مشابه سال قبل قرار دارند. درهرحال سازمان آب بریتانیا مردم و کسب و کارها را ترغیب کرده است در مصرف آب دقت کنند تا در صورت وقوع خشکسالی فشار بر سیستم کم شود.