1
2
3
۳۴۷ مجوز "شکار ویژه" پیشکش کلانتری به اتباع خارجی + سند
 
سازمان حیط زیست در حالی که هنوز پاسخی برای انتقادات نسبت به شکارفروشی‌های سال گذشته‌اش به افکار عمومی ارائه نکرده با صدور ۳۴۷ پروانه شکار چارپا در ۱۲ استان کشور، شوک جدیدی به حیات وحش وارد می‌کند؛ مجوزهای "شکار ویژه" برای کشتار قوچ، کل، آهو و گراز.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1398-10-29 00:00

به گزارش فاخته به نقل از تسنیم؛ سازمان حفاظت محیط زیست که نیمه اول سال جاری مجوزی برای شکار چارپایان صادر نکرده بود حالا در ماه‌های پایانی سال، مجوز کشتار 151 قوچ، 124 کل، 22 آهو و 150 گراز را در مناطق آزاد و چهارگانه محیط زیست صادر کرده که بخش عمده آن، پروانه شکار ویژه است یعنی مجوز شکار در مناطق چهارگانه محیط زیست از جمله پناهگاه‌های حیات وحش.

این مجوزها در حالی به کشتار حیات وحش در 12 استان کشور منجر خواهد شد که پیشتر متخصصان حوزه حیات وحش، صدور هرگونه مجوز شکار را مستلزم اعلام برآورد جمعیت گونه در زیستگاه مورد دانسته‌اند اما سازمان حفاظت محیط زیست که سال‌ گذشته هم نتوانست با ارائه آمار و روش برآورد جمعیت حیات وحش، افکار عمومی را اقناع کند حالا تعداد بیشتری مجوز شکار صادر کرده است! آن هم برای گونه‌های نایابی چون آهو و در زیستگاه‌های شاخصی چون پناهگاه حیات وحش حیدری که باید ذخیره‌گاهی برای جمعیت وحوش باشد اما در سایه شکارفروشی‌های سازمان حفاظت محیط زیست به جولانگاه شکارچیان خارجی تبدیل می‌شود.

 

 





لازم به ذکر است که مجوز شکار چارپایان در قرق‌ها و شکارگاه‌های اختصاصی به صورت جداگانه صادر می‌شود و حساب آن از این 347 مجوز که برای شکار حیات وحش که در داخل مناطق چهارگانه محیط زیست و مناطق آزاد صادر می‌شود، جداست.

سال 97 سازمان حفاظت محیط زیست برای شکار چارپایان در مناطق چهارگانه 105 مجوز در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد و کرمان صادر کرد؛ حالا افزایش تعداد مجوزها و همچنین گسترس استان‌ها به آذربایجان غربی، ایلام، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، قزوین، کرمان، مرکزی، یزد، همدان، کهگیلویه و بویر احمد و اصفهان حکایت از برنامه‌ریزی این سازمان برای گسترش شکارفروشی در سراسر کشور دارد.

بدین ترتیب در حالی که هشدارهای متخصصان حوزه محیط زیست و دانشگاهیان نسبت به پیامدهای شکارفروشی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه دارد، این سازمان بی‌توجه به اصل خرد جمعی، اصول علمی و تبعات اجتماعی شکار در شرایط کنونی زیستگاه‌ها بر فروش مجوز شکار اصرار دارد.

مجوزهایی که بخش عمده آن به شرکت‌های گردشگری تعلق می‌گیرد تا با دعوت از شکارچیان خارجی، بساط تفریح بیگانگان را در زیستگاه‌های کشور بگسترانند، بی‌توجه به اینکه "مراجع تقلید از جمله رهبر انقلاب، شکار تفریحی را جایز ندانسته و در برخی موارد حرام اعلام کرده‌اند."

این اصرار لجام‌گسیخته سازمان حفاظت محیط زیست بر فروش مجوزهای شکار، ظاهراً موضوعی است که ورود دستگاه‌های نظارتی را طلب می‌کند پیش از آنکه زیستگاه‌های کشورمان برای همیشه از حضور حیات وحش تهی شود.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
 
2024 - May - 19