به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی، دکتر علی اکبر دلیرصحرایی معاون سلامت دامپزشکی استان در این جلسه با اشاره به اجرایی شدن ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی مبنی بر قطع وابستگی مالی مسئولان فنی بهداشتی واحدها و مراکز تحت نظارت با کارفرمایان، آن را گام مهمی در راستای تضمین سلامت فرآورده های خام دامی و ارتقای امنیت شغلی این گروه برشمرد که با تدابیر و تمهیدات اتخاذشده نهایتا اجرایی شد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
وی هم چنین در این جلسه ضرورت نظارت مستمر و نمونه گیری ادواری از کارخانه های خوراک دام و طیور و آبزیان را به مسئولان فنی بهداشتی این واحدهای تولیدی گوشزد کرد و آن را مورد تاکید قرار داد. ارائه نکات آموزشی کاربردی درباره HACCP دیگر دستورکار این نشست بود.