1
2
3
فساد مرغ از کجا آغاز می‌ شود؟
 
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه اظهار کرد: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند که گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می‌شود.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-03-26 17:39

به گزارش فاخته، سید حمید عبدی، امروز چهارشنبه ۲۶ خرداد به رسانه‌های گروهی گفت: باید رنگ عضلات مرغ عرضه شده در قسمت ران قرمز روشن و سینه روشن مایل به زرد بوده و پوست به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده و عاری از هرگونه پارگی و یا تورم وخون مردگی و تغییر رنگ است.

وی افزود: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی و یا تعفن خصوصا در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسد و لاشه مرغ باید کاملا پرکنی شده و محتویات شکم از قبیل دل، جگر، سنگدان و روده‌ها کاملا خارج شده باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه گفت: مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت در دمای ۲ تا ۸ درجه داخل یخچال و منجمد به مدت ۹ ماه در دمای منهای ۱۸ درجه قابلیت نگهداری دارد که بر، روی بسته بندی درج شده است.

وی یادآور شد: همچنین در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد.

این مسئول اضافه کرد: شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز می‌ شود و با برش این ناحیه و استشمام بوی آن می‌توان قضاوت کرد.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید) 

عبدی افزود: شهروندان در صورت هرگونه ابهام در سلامت گوشت مرغ تهیه شده با شبکه دامپزشکی برای راهنمایی تماس بگیرند.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 17