اجرای طرح تفکیک لاشه های نر و ماده در موسسه صنعتی گوشت مشهد
 
طرح تفکیک لاشه های نر و ماده در موسسه صنعتی گوشت مشهد آغاز شد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-02 12:05

به گزارش فاخته، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود : به منظور تفکیک لاشه های نر و ماده از یکدیگر از چند ماه پیش برنامه ریزی ها و بررسی فرایند کار و تهیه زیر ساخت ها با مشارکت موسسه صنعتی گوشت مشهد انجام گرفت و نهایتا این طرح از 1/9/1400 اجرایی شد.

دکتر محمود قربان زاده گفت: در این طرح لاشه دام های نر با برچسب و مهر به رنگ آبی و لاشه دامهای ماده با برچسب و مهر قرمز به بازار عرضه خواهد شد.

وی از فروشندگان گوشت دام ،قصابی ها و سایر مراکز عرضه گوشت درخواست نمود تا با نصب اطلاعیه و بنر نسبت به اطلاع رسانی لازم به مصرف کنندگان در خصوص  تفکیک عرضه گوشت دام نر و ماده بامهر و برچسب آبی و قرمز اطلاع رسانی نمایند.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

قربان زاده در پایان از همکاری اتحادیه فروشندگان گوشت دامی مشهد و موسسه صنعتی گوشت مشهد در خصوص مساعدت و مشارکت در جلسات برنامه ریزی و اجرایی نمودن این طرح تشکر و قدر دانی نمود.

مطالب مرتبط

برچسب ها: اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی, طرح تفکیک لاشه های نر و ماده, موسسه صنعتی گوشت مشهد, دکتر محمود قربان زاده

چاپ
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری