به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، در راستای بهره مندی از خدمات بسیجیان قرارگاه امنیت زیستی در امر بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ، دکتر اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل کلیاتی از مباحث مرتبط با بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی را برای بسیجیان همکار در قرارگاه امنیت زیستی تدریس کرد.
در این کارگاه آموزشی مواردی در ارتباط با نحوه نگهداری، عمر ماندگاری و ویژگیهای ظاهری گوشت و مرغ و ماهی تازه و منجمد سالم و فاسد توضیحاتی برای شرکت کنندگان در کارگاه مطرح و به پرسشهای حاضرین پاسخ داده شد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
گفتنی است طی روزهای آینده، بسیجیان شرکت کننده در این طرح، به عنوان نیروهای بازرس همکار با سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صمت ، تعزیرات حکومتی و اداره کل دامپزشکی همکاری خواهند کرد.