به گزارش فاخته به نقل از ایلنا، حجت الاسلام حسینی مقدم در همایش غذای حلال در شیراز، افزود: در کشتارگاههای کشور قریب ۸۰۰ نفر کارشناس مذهبی کار نظارت شرعی بر دام و طیور ذبح شده را انجام میدهند.
وی ادامه داد: عرضه گوشت سالم و شرعی در کشتارگاه های سراسر کشور فراهم است و کشتارگاه هایی که مجوز و نشان حلال را دارند امکان صادرات گوشت و محصولات خود را به کشورهای مسلمان طبق ضوابط سازمان دامپزشکی دارند.
در ادامه این همایش، دکتر رضاییان زاده معاون سلامت سازمان دامپزشکی کشور نیز گفت: روش ذبح حلال که در کشتارگاههای کشور صورت میگیرد مطابق استانداردهای جهانی ذبح دام است که در این روش بیشترین خون از بدن دام خارج میشود و باعث افزایش کیفیت گوشت استحصالی می گردد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
در این همایش که با حضور مسئولان استانی و کشوری در سالن کوثر مجموعه علوم و تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس برگزار شد یک دوره آموزشی برای بیش از ۱۲۰ نفر از ذابحین و ناظرین شرعی از استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد نیز برگزار شد.