به گزارش فاخته به نقل از ایلنا، یونس احمدی با اشاره به اینکه کشتار غیر مجاز دام در استان به بیش از ۵۱ درصد اوج گیری تب مالت با افزایش ۱۱۳ درصدی در ایلام افزایش یافته است بیان کرد: کشتار غیرمجاز دام یکی از معضلاتی است که استان در حوزه عرضه گوشت و فرآوردههای گوشتی با آن مواجه است و این امر منجر به ایجاد مشکلات زیادی در حوزه بهداشت و سلامتی افراد جامعه میشود.
وی با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را از قصابیهای مجاز تهیه کنند افزود: کشتار غیرمجاز و عدم رعایت اصول بهداشتی در عرضه گوشت و فرآوردههای دامی، موجب شیوع بیماریهایی از جمله تب مالت میشود، درحال حاضر بیماری تب مالت در ۱۵ استان کشور سیر نزولی داشته است، اما این بیماری در استان ایلام ۱۱۳ درصد افزایش داشته است.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
وی در پایان گفت: در سال گذشته بیش از ۶۰۰ واحد عرضه گوشت به صورت کشتار غیرمجاز به مراجع قضایی معرفی شده است، اما لازم است که در این زمینه مدیریتی واحد و همه جانبه برای جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام در استان وجود داشته باشد.