به گزارش فاخته به نقل از صدای زرند، گوشت مرغ و تمام آلایش های خوراکی آن پس از آماده سازی بایستی ٢۴ ساعت در دمای سردخانه نگهداری شود و سپس عرضه گردد.
حسن لطفعلی پور رئیس اداره دامپزشکی زرند در این رابطه اظهار داشت: تمام محصولات پروتیین دامی پس از ذبح بایستی به مدت ٢۴ ساعت در دمای ٠ تا ۴ درجه نگهداری و سپس جهت عرضه به بازار وارد شود.
وی افزود: در این راستا تمام کشتارگاه های دام و طیور مجهز به پیش سرد جهت نگهداری این محصولات می باشند.
لطفعلی پور در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا این محصولات تصریح کرد: بدلیل اینکه این محصولات روز بعد توزیع میگردند در هنگام بسته بندی تاریخ روز بعد روی محصولات درج میگردد.
او ادامه داد: به همین دلیل گاهی در اثر اشتباه در هنگام بارگیری از کشتارگاه محصول روز بعد نیز وارد بازار میشود.
وی خاطر نشان کرد: کارشناسان دامپزشکی هم در کشتارگاه دام و هم طیور بر تمامی مراحل استحصال نظارت دارند و محصولات دارای لیبل و تاریخ مصرف از نظر بهداشتی هیچ گونه مشکلی ندارند.
رئیس اداره دامپزشکی زرند در بخش دیگری از سخنان خود به طرح ویژه نظارت ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره نمود و تصریح کرد: اداره دامپزشکی زرند همگام با سراسر کشور با فعال سازی اکیپ های ویژه از تاریخ ١۴ اسفند سال جاری تا پایان اردیبهشت سال آینده کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار میدهند.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
وی از همشهریان محترم خواست ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضا فرآورده های خام دامی ، هر گونه تخلف در عرضه و فروش محصولات را با شماره تلفن ٣٣۴٨٩٠١٨ به شبکه دامپزشکی گزارش تا برخورد قاطع با متخلفین با هماهنگی مراجع قضایی صورت پذیرد.