1
2
3
تشدید نظارت ها بر کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی
 
رفیعی پور گفت: نظارت بهداشتی اکیپ های سیار و مستقر ما در ایام خاصی مانند ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح شروع می شود و تا زمان فعالیت مراکز عرضه و فروشگاه ها ادامه دارد.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-02-14 16:06

به گزارش فاخته، برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع طرح تشدید بازرسی ماه رمضان (نظارت بر عملکرد کشتارگاه ها و مراکز عرضه) و در ارتباط تلفنی با دکتر علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

رفیعی پور در مصاحبه با رادیو گفت و گو با اشاره به اعمال بازدید و نظارت های بهداشتی در 365 روز سال از مزرعه تا سفره مردم گفت: نظارت های بهداشتی اکیپ های سیار و مستقر در ایام خاصی مانند ماه مبارک رمضان، عید نوروز، عید قربان و عید فطر از ساعت 8 صبح شروع می شود و تا زمان فعالیت مراکز عرضه و فروشگاه ها ادامه دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به وجود هزار تن فرآورده خام دامی مانند شیر، عسل، تخم مرغ، گوشت قرمز و آبزیان و ماکیان افزود: اگر این فرآورده های خام دامی شرایط نگهداری مناسب یا تاریخ انقضا نداشته باشند قطعاً از چرخه توزیع خارج و با دستور مقامات قضایی معدوم می شوند.

این مقام مسئول در "مجله صبحگاهی رادیو گفت و گو"، یادآور شد: بیش از 600 تن فرآورده خام دامی در 15 روز طرح تشدید نظارت نوروزی غیرقابل مصرف شناسایی و معدوم شدند.

رفیعی پور در پایان برنامه "صبح و گفتگو" رادیو گفت وگو، با اشاره به دقت ویژه و نظارت سازمان دامپزشکی کشور بر کیفیت و بهداشت فرآورده های خام دامی تأکید کرد: فروشندگان و رانندگان نیز باید با رعایت حفاظت فردی و مسائل ایمنی و بهداشتی مانند استفاده از لباس و دستکش و کلاه از انتقال ویروس خطرناک کرونا به فرآورده های خام دامی جلوگیری کنند تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 17