فاخته- گفتار و مصاحبه درمانی رئیس، نایب رئیس، دبیر و مشاور سندیکای صنایع کنسرو ایران قبل از دوران کرونا تاکنون که قیمت کنسرو ماهی تون حدود ۲۰ هزار تومان بسته به نوع بِرند، وزن و کارخانه بود تاکنون با توجیهات بی اساس و بهانه های فرافکنی خود و با شوت کردن توپ به زمین و آسمان دیگران که همیشه از حمایت ها و سوبسید سایر دستگاه ها نیز به خوبی بهره مند شده اند و اعضای محترم این سندیکا که اکثریت آنان عضو اصلی و علی البدل اتاق های تعاون و همچنین کشاورزی؛ صنعت و معدن مرکز و استان ها هستند "راه لابی کردن و گشودن معَبرِ مناسب برای افزایش قیمت" و خارج کردن کنسرو ماهی تون از سفره های کارگری، دانشجویی، سربازان، خدماتی ها، بیماران، گردشگران، کوه نوردان، ورزشکاران و حتی غذای نیمروز کارمندان با هزاران مصاحبه، ترفند توجیهی و گفتار درمانی کار را به جایی رسانیده اند که هم اینک حتی برخی برندهای معروف با بسته بندی ۱۸۰ گرمی این کنسرو به قیمت ۱ میلیون ریال ناقابل رسیده ، شور بختانه هم اینک نیز حتی ادعای ضرر و زیان داشته و اعتقاد بر این دارند که متوسط قیمت بین ۸۵ تا ۱۰۰ هزارتومانی در اوزان چندگانه مقرون به صرفه نیست!.
هم اینک متوسط قیمت "کنسرو تون ماهیان" در مراکز عرضه ۹۵ هزارتومان است که متاسفانه با این قیمت و بلبشوی افسار گسیختگی باری به هرجهت فروشندگان موجب "سقوط میزان مصرف این غذای سلامتی و کاهش معنا دار متوسط سرانه مصرف آبزیان" در مقایسه با آمار مصرف سرانه ماهی سالیان پیش جامعه هدف و مصرف کننده است.
البته افزایش هزینه های جاری و واردات برخی اقلام مورد نیاز با ارز آزاد قابل کتمان نیست اما نوع مدیریت و برنامه ریزی و به ویژه تلاش و ایثار بیشتر و پرهیز از بهانه گرایی و خودداری از برخی حاشیه های امن برای سود بیشتر شاید قیمت ها را به یک ریل مناسب و باب میل مصرف کننده رهنمون سازد.
«فراموش نکنیم که ماهیت ارزشی و فرآیند تولید، فرآوری، عمل آوری ماهی تون به صورت کنسرو با کنسرو رُب گوجه فرنگی و...بسیار فرق دارد زیرا رب گوجه فرنگی حتی توسط ننه آغاهای قدیمی( مادربزرگ ها) و کدبانوهای امروزی بسیار آسان تهیه و آماده می شود.راستی " آهای مجید! " کجایی که یادت بخیر.»