کارشناسان حوزه تولید و توزیع آبزیان کشور معتقدند خشکسالی موجب کاهش تولید و بالارفتن قیمت ماهی شده است، اما اگر شرایط آب و هوایی کشور بهگونهای دیگر بود، همه تولیدکنندگان با افزایش تولید و کاهش قیمت روبهرو میشدند که در این صورت کار تولید با بنبست و ورشکستگی روبهرومیشد.
عضو هیات مدیره اتحادیه دامداران ایران اظهار داشت: کشورهای حاشیه خلیج فارس بهدلیل طعم گوشت بره ایرانی آن را خریداری میکنند طعم گوشت ایرانی به ذائقه آنها همخوانی دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی توزیعکنندگان عمده نهادههای دام و طیور و آبزیان، گفت: واردکنندگان نهاده را وارد کردهاند، ولی ارزی وجود نداشته که به آنها تعلق بگیرد و در حال حاضر انباشت زیادی از نهادهها در بنادر وجود دارد که ارز به آنها تخصیص داده نشده بنابراین در بازار نیز عرضه نمیشود.