1
2
3
3 انتصاب همزمان و اعلام دلایل تغییرات جدید در دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور
 
همزمان معاون مطالعات ارزیابی خطر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام؛ معاون بهداشت عمومی و مواد غذایی و معاون بهداشت اماکن و زیستگاه‌های دام، طیور و آبزیان در دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور معرفی شدند.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1399-09-17 12:32

به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در بین این 3 مورد انتصاب، معاونت مطالعات و ارزیابی خطر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام معاونت جدیدی است که به دنبال موافقت دکتر ماکنعلی ریاست این سازمان و شورای معاونین سازمان دامپزشکی کشور در مجموعه دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی قرار گرفته است و علاوه بر وظایف مربوط به ارزیابی خطر و ارائه راهکارهای مدیریت خطر؛ مسئولیت تدوین، به روزرسانی و اجرای برنامه های ملی پایش باقیمانده‌های دارو، سموم، فلزات سنگین، مواد شیمیایی و آلاینده‌ها در فرآورده‌های دامی (National Residue Plan=NRP) را هم به عهده خواهد داشت.

بنابراین گزارش، دکتر جواد امیری بعنوان سرپرست معاونت مطالعات و ارزیابی خطر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام، دکتر سعید صادقی بعنوان سرپرست معاونت بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر مجید مختاری هم بعنوان سرپرست معاونت بهداشت اماکن و زیستگاه‌های دام، طیور و آبزیان در دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی سازمان دامپزشکی کشور معرفی و منصوب شده‌اند.

بنابراین گزارش، دکتر سامد برومندفر مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور همچنین از زحمات و تلاشهای بی‌وقفه معاونین قبلی دفتر، دکتر فضلی‌خانی و دکتر تبرائی در مدت زمان تصدی پستهای معاونت این دفتر تقدیر و اعلام کرد: از خدمات و توانمندی‌های دکتر فضلی‌خانی در پست مسئولیت گروه بهداشت فرآورده‌های خوراکی و دکتر تبرائی در مسئولیت گروه بهداشت اماکن دامی استفاده خواهد شد.

اعلام دلایل تغییرات در معاونت‌های دفتر نظارت بر بهداشت مواد غذایی به دنبال این انتصابات و به ویژه ایجاد معاونت جدید در دفتر نظارت بر بهداشت مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، مرکز روابط عمومی این سازمان لازم دید تا پیرو تحولات و تغییراتی که از آبان ماه سال 1397 یعنی از دو سال پیش تاکنون با انتصاب دکتر سامد برومندفر به سمت مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی رخ داده است؛ نقطه نظرات وی را در این خصوص جویا شود. آن هم در دفتری که در آن تحولاتی همچون تدوین و بازنگری تعداد قابل توجهی ضوابط و دستورالعمل های فنی و بهداشتی؛ طراحی و اجرای 'برنامه‌ها و طرح‌های ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی'؛ تصمیم‌گیریهای با خرد جمعی و با همکاری و همفکری کارشناسان، متخصصین ستادی، استانی و برون سازمانی و جلب مشارکت و تعامل سازنده با تشکل ها و بهره‌برداران در راستای پیشبرد امور به مانند یک نسیم از بینش ها و تفکرات جدید در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور محسوس بوده است.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دکتر سامد برومندفر، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور که عملگرایی و تحولگرایی در دوران تصدی وی در این دفتر رخ داده است به خبرنگار ما می‌گوید: هر مجموعه مدیریتی بویژه سازمان‌های فنی و تخصصی باید بتوانند بر اساس شرح وظایف خود، بطور مرتب اقدام به بازسازی، بهسازی و نوسازی فعالیت‌های خود با بهره‌گیری از خرد جمعی کارشناسان، علوم جدید، تحولات ملی و بین المللی، فناوری‌های نوین و واقعیات موجود نمایند تا بتواند پاسخگوی نیازهای روز جامعه و رفع مشکلات باشند.

وی با بیان اینکه برای تداوم پویایی و جهت گیری دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در تدوین و به روزرسانی ضوابط و دستورالعمل‌های فنی و بهداشتی در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی منطبق با معیارهای جهانی، مصادیق علمی و واقعیت‌های موجود کشور، نیاز به آوردن جوانان با استعداد، شایسته، باسواد، خلاق و مسئولیت‌پذیر به عرصه مدیریتی در کنار همکاران با تجربه دفتر در راستای بهینه‌سازی هرچه بیشتر فعالیت‌های این دفتر احساس شد، می‌گوید: در مدتی که در خدمت سازمان و همکاران دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی هستم، اولویت ها و ارکان مهم فعالیت‌های دفتر را بر پایه چند محور مهم تعریف و عملیاتی کردیم که عبارتند از بهره‌گیری از خردجمعی در تصمیمات، شایسته سالاری و جوانگرایی با استفاده از نیروهای جوان، خوش‌فکر و خلاق در کنار کارشناسان با تجربه؛ اصلاح، بازنگری، تدوین و به روز کردن ضوابط، بخشنامه‌ها و دستورالعملها اجرایی در راستای بهینه کردن وظایف بهداشتی حاکمیتی و اعمال نظارتها؛ خدمات رسانی صحیح و به موقع به ذی‌نفعان و بهره برداران؛ اعمال نظارتها و پایشهای بهداشتی فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام با تکیه بر ارزیابی، آنالیز و مدیریت خطر (Risk assessment, analysis, management) و اقدامات سیستمی در قالب تدوین و اجرای برنامه های جامع نظارت بهداشتی برای هر گروه از فرآورده‌های خام دامی (گوشت، مرغ، تخم مرغ، شیر، عسل و ...).

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه بر این اساس و با ارزیابی فعالیت دفتر در 2 سال گذشته، خوشبختانه اخیراً با موافقت ریاست محترم سازمان و شورای معاونین سازمان، معاونت مطالعات ارزیابی خطر فرآورده های خام دامی و خوراک دام به این دفتر اضافه شد.

وی می‌افزاید: دکتر جواد امیری از نیروهای جوان، با استعداد، فعال و خوش‌فکر است که بعنوان معاون مطالعات و ارزیابی خطر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام معرفی شده است.

این معاونت علاوه بر وظایف مربوط به ارزیابی خطر و ارائه راهکارهای مدیریت خطر؛ مسئولیت تدوین، به روزرسانی و اجرای برنامه‌های ملی پایش باقیمانده‌های دارو، سموم، فلزات سنگین، مواد شیمیایی و آلاینده‌ها در فرآورده های دامی (National Residue Plan=NRP) را هم به عهده خواهد داشت و قطعاً با سوابق ارزنده آزمایشگاهی و عملیاتی، همت و پشتکاری که از این همکار جوان، با سواد و ارزشمند سراغ دارم، شاهد اقدامات بسیار خوب در یکی از حوزه‌های مهم حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور خواهیم بود.

وی در مورد انتصاب دکتر سعید صادقی هم اظهار می‌دارد: وی بعنوان یکی از نیروهای جوان، خوش‌فکر، باهوش و دارای تجربه کاری در بخش غیردولتی، استان‌ها و ستادی سازمان برای پست معاونت بهداشت عمومی و مواد غذایی تعیین شد که امید است با همکاری سایر نیروهای با تجربه این دفتر در کنار وی، شتاب بیشتری در تدوین، بازنگری و اجرای دقیق‌تر ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل ها با قابلیت علمی و اجرایی، صورت گیرد. و البته برومندفر در مورد انتصاب دکتر مجید مختاری به معاونت بهداشت اماکن و زیستگاه‌های دام، طیور و آبزیان این دفتر هم خاطرنشان می‌کند: دکتر مجید مختاری هم از همکاران با سابقه و دارای تجربی مدیریتی در استان و ستاد سازمان است که با اشراف به قوانین و مقررات در حوزه اماکن دامی و صدور پروانه‌ها برای معاونت بهداشت اماکن و زیستگاههای دام، طیور و آبزیان معرفی گردیده است.

به طور قطع ایشان هم با توجه به اینکه سالهای زیادی در پست‌های کارشناسی و مدیریتی استان و ستاد سازمان فعالیت کرده‌اند، آشنایی کامل به مسائل و چالشهای پیش رو در حوزه کاری معاونت مربوطه دارند. برومندفر در عین حال لازم دید تا از زحمات و تلاشهای بی‌وقفه معاونین قبلی دفتر، دکتر فضلی‌خانی و دکتر تبرائی در طول مدت تصدی پستهای معاونت دفتر تقدیر و تشکر کند و بگوید: « البته کماکان از تجارب و نقش ارزنده دکتر فضلی‌خانی در پست رئیس گروه بهداشت فرآورده‌های خوراکی و آقای دکتر تبرائی در پست رئیس گروه بهداشت اماکن دامی استفاده کافی خواهد شد.»

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در پایان با اشاره به اینکه این تغییرات صرفاً در راستای پویاتر کردن و ایجاد موج دومی از به روز کردن ضوابط، فعالیتها و وظایف دفتر با تکیه بر اصول محوری تصمیمات و اقدامات 'دانش محور و مصداقی با قابلیت اجرایی' از طریق بهره‌‎گیری از انرژی نهفته نیروهای جوان شایسته در تلفیق با تجارب نیروهای با سابقه است، اظهار امیدواری کرد به یاری خدا و تلاش جمعی، هر کدام از مسئولان در عمر کوتاه مدیریتی خود بتوانند گام¬های موثری در راستای تامین و ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه و مواد غذایی با منشاء دامی بردارند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 17