به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «سامد برومندفر» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در این خصوص عنوان کرد: کشورهای مقصد صادرات فرآورده های غذایی با منشاء دامی ( نظیر محصولات لبنی، عسل، محصولات آبزیان، فرآوردههای گوشتی ) به استناد الزامات بین المللی، سازمان دامپزشکی کشور را به عنوان تنها مرجع ذیصلاح در صدور گواهی بهداشتی برای این دسته از محموله های صادراتی میشناسند.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
این مقام مسئول افزود: سازمان دامپزشکی کشور امیدوار است واحدها و کارخانجات تولید مواد غذایی با منشاء دامی با تداوم پیاده سازی سامانه های بهداشتی نظیر HACCP، GMP و ...، اخذ کدهای صادراتی IR و EC و اجرای الزامات بهداشتی مورد درخواست کشورهای مقصد، بتوانند ضمن ارتقاء کیفی و بهداشتی محصولات تولید داخل، در بازارهای منطقه ای و بینالمللی نیز حضور یابند که به طور یقین این فرآیند و اقدامات موجب رشد و شکوفایی صنایع غذایی، ایجاد رقابت کیفی و پیشران ارتقاء کیفی و بهداشتی صنعت دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل در کشور خواهد شد.