به گزارش پایگاه خبری فاخته، محمدحسن گلپایگانی در خصوص تعرفه صدور پروانه های دامپزشکی اظهار کرد: واقعی سازی تعرفه صدور پروانه ها موضوعی است که در گذشته مغفول مانده و در حال حاضر به واسطه منطقی شدن آن بر اساس فاکتورهایی، شورای مرکزی، تصمیم بر این گرفت تا این تعرفه ها با قیمت های منطقی از متقاضیان صدور پروانه دریافت نماید.
وی ادامه داد: یکی از اهدافی که در ارتباط با تعرفه های جدید مدنظر بوده، این است که براساس قانون محدودیتی برای صدور پروانه ها نمی توانیم ایجاد کنیم. از طرفی تناسب هایی که وجود دارد که بر اساس اصل ۴۴ و رای هایی که برخی مراجع قانونی صادر می کنند؛ امکان ایجاد محدودیت برای صدور پروانه ها وجود نداشت لذا ،بنا بر تصمیم شورای مرکزی قرار بر این شد که در جهت حفظ شانیت حرفه دامپزشکی، تعیین تعرفه ها منطقی و واقعی شده و برای صدور پروانه ها اخذ گردد.
معاون امور فنی و صدور پروانههای سازمان نظام دامپزشکی افزود: از لحاظ قانونی همه تشکل های صنفی، اتحادیه ها، اصناف، نظام های پزشکی و سایر ارگان هایی که صدور پروانه انجام می دهند ، برای اعضای خود تعرفه هایی تعیین مینمایند ، با توضیحات داده شده در شورای مرکزی کلیه اعضا (که در بین آنها نمایندگان صنوف مربوطه هم حضور دارند) نیز با این امر موافق بودند ،در حال حاضر مبلغ تعرفه ها واقعی سازی شده، بیشترین افزایش میزان تعرفه ها را در کلانشهر تهران شاهد هستیم، زیرا میزان درآمدی که در این شهر از قِبَل اخذ پروانه ایجاد می شود،بسیار زیاد است.
گلپایگانی عنوان کرد: در جهت حفظ شانیت حرفه ای دامپزشکی، جلوگیری از خرید و فروش مجوزها و آشنایی هرچه بیشتر همکاران با حرفه کاری خود این اقدام انجام شده است.
وی تصریح کرد: در محاسباتی که انجام شد ، در بیشترین افزایشی که در تعرفه ها لحاظ گردید به گونه ای است که همکاران ما در حوزه بیمارستان و داروخانه حدود ۴ هزار تومان به صورت روزانه برای صدور پروانه خود هزینه می کنند که این رقم زیاد و قابل توجهی نخواهد بود.
معاون امور فنی و صدور پروانههای سازمان نظام دامپزشکی تصریح کرد: میزان مبلغ تعرفه ها در شهرهای مختلف، متفاوت است و در قوانین این امر لحاظ شده که از کسب و کار تجاری (بیزینس)رقم بیشتری اخذ شود و از حوزه هایی که بر پایه علم و دانش بوده افزایش میزان تعرفه کمتر صورت گرفته است.
گلپایگانی تاکید کرد: سیاست سازمان نظام دامپزشکی در مدیریت جدید این است که از ابتدا بتوانیم برنامه ریزی هایی را انجام دهیم تا همکاران ما بتوانند حداکثر استفاده را از ابلاغ تعرفه ها ببرند. به طور مثال اگر ابلاغ تعرفه خدمات دامپزشکی نیز در اختیار ما قرار داشت، همان لحظه آن را اعلام می کردیم اما لازم است تا تعرفه ها از کانال وزارت جهادکشاورزی و وزیر محترم تایید و ابلاغ شود، در خصوص تعرفه های ۱۴۰۲ هم پیشنهادات نظام دامپزشکی به وزارت جهاد کشاورزی تقدیم شده و منتظر تایید وزیر محترم هستیم تا همکاران ما بتوانند از ابتدای سال افرایش اعمال شده در تعرفه ها را از متقاضیان دریافت کنند تا از این بابت ضرر نکنند.
حق مشاوره تحویل و فروش دارودر تعرفه ها قرار داده شده
وی اضافه کرد؛ در حوزه داروخانه ها نیز اتفاق خوبی رقم خورده این بوده که سالیان سال است که همکاران ما به دنبال این بودند که مانند جامعه داروساز، چیزی تحت عنوان حق فنی از فروش داروها اخذ کنند که خوشبختانه با پیشنهاد داده شده در این بخش در قالب حق مشاوره تحویل و فروش دارو عنوانی را در تعرفه ها قرار داده شده که رقم آن نیز قابل توجه است.
معاون امور فنی و صدور پروانههای سازمان نظام دامپزشکی گفت: در حال حاضر افزایش میزان تعرفه ها به ترتیب از کلانشهر تهران، مراکز استان ها، شهرستان ها و مناطق محروم اعمال شده است.
گلپایگانی اظهار کرد: سازمان نظام دامپزشکی همواره حافظ منافع همکاران بوده و این افرایش تعرفه را هر تشکل صنفی انجام می دهد. اگر به حدود ۲۵ سال پیش نگاه کنیم، متوجه آن خواهید شد که در گذشته نیز که نظام دامپزشکی صرفا حق عضویت دریافت ، در حال حاضر خدمات مختلف حقوقی، صدور پروانه های اماکن دامی، تنظیمات شغلی سلام حرفه ای با سایر ارگانها، حضور فعال در کنار بخش دولتی برای کنترل بیماریها و ارتقا سلامت و بهداشت، وظایف جدیدی هستند که سازمان نظام دامپزشکی در حال انجام می باشد، و این گسترش خدمات و وظایف تشکیلاتی بزرگتر و منسجم تر را می طلبد.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
وی خاطرنشان کرد: گفتنی است که وفق قانون تشکیلات، شوراهای استانی اختیارات شورای های مرکزی را دارند و در بسیاری از اقدامات شورای استانی پیگیر امور هستند و قاعدتاً این شوراهای استانی هستند که میزان فعالیت آن ها می تواند در حوزه جامعه دامپزشکی نمود پیدا کند.برخی از شوراها فعالتر خدمات خوبی را در زمینه رفاهی اعضا مستقلا ارائه میدهند و این منافاتی با وظايف آنان ندارد.
معاون امور فنی و صدور پروانههای سازمان نظام دامپزشکی افزود: در برخی از استان ها در پرداخت تسهیلات و امکانات رفاهی برای همکاران بسیار فعال هستند و این امر بخشی از سیاست های کلی نظام دامپزشکی ج.ا.ا است.
هرگونه انتقاد و اعتراضی در خصوص افزایش تعرفه ها وجود دارد باید از مسیر قانونی خود، یعنی دبیر شورای مرکزی واصل شود
گلپایگانی عنوان کرد: هرگونه انتقاد و اعتراضی در خصوص افزایش تعرفه ها وجود دارد باید از مسیر قانونی خود، یعنی دبیر شورای مرکزی واصل شود. بنده به عنوان عضوی کوچک از شورای مرکزی، شنونده اعتراضات خواهم بود تا در جلسات مطرح شود تا با بررسی جوانب در نهایت نتیجه و رای نهایی آن توسط ۱۷ نفر از اعضای محترم که در بین آنها نمایندگان همه صنوف دامپزشکی(کلینیسینها، مایه کوبی،داروخانه داران ) حضور دارند و مطمئنا با مسائل صنف آشنایی دارند،تصمیم لازم اتخاذ و ابلاغ خواهد شد.
ضمنا کلیه معاونتها و ارکان سازمان نظام دامپزشکی خود را مجری سیاستها و مصوبات شورای مرکزی میدانند که علی القاعده توسط دبیر محترم شورای مرکزی ابلاغ می گردد.
فاخته- اخیرا سازمان نظام دامپزشکی، طی دستورالعملی، تعرفه صدور پروانه های دامپزشکی را افزایش داده که این افزایش در استان های مختلف، متفاوت بوده و بعضا چند برابر تعرفه سال گذشته، به عنوان تعرفه جدید اعلام شده است که این موضوع با برخی نارضایتی ها در صنوف درمانی دامپزشکی نظیر؛ داروخانه، بیمارستان، مراکز مایه کوبی و ... همراه بوده و برخی از فعالان این صنوف نیز با ارسال پیام هایی به فاخته خواستار پیگیری موضوع شدند و آنچه منتشر شده است بر همین مبنا بوده که با پاسخگویی سریع معاون امور فنی و صدور پروانههای سازمان نظام دامپزشکی همراه شد.