به گزارش فاخته به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر"عادل حقیقی"، سرپرست مرکز ملی تشخیص آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی این سازمان ضمن اعلام این خبر اعلام کرد: این متد مطابق منابع علمی معتبر روز دنیا نظیر Bacteriological Analytical Manual FDA و AOAC INTERNATIONAL بوده و در واقع تشخیص سم بصورت بیولوژیکی است.
وی با بیان اینکه طبق این روش، سمّ از ماده غذایی بطور مستقیم استخراج و بصورت داخل صفاقی در سه گروه تریپسینه، غیرتریپسینه و کنترل به موش آزمایشگاهی تزریق میشود و سپس آن را زیر نظر قرار میدهند افزود: در موارد مثبت پس از بروز علایم مسمومیت و مرگ و میر، وجود توکسین توسط آنتی توکسین تائید میشود.
حقیقی با اشاره به اینکه 8 نوع آنتی ژن از سم بوتولینوم وجود دارد که انواع A ، B، E و F برای انسان خطرناک است، تصریح کرد: میزان مرگ و میر ناشی از مسمومیت غذایی با این توکسین زیاد بوده و کمتر از یک میکروگرم آن برای انسان کشنده است.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
شایان ذکر است آزمونهای گوشت وکیوم تازه وارداتی شامل شمارش کلی میکروارگانیسمها، شمارش اشریشیا کلی، جستجوی سالمونلا و جستجوی توکسین باکتری کلستریدیوم بوتولینوم است که در آزمایشگاه مرجع سازمان دامپزشکی کشور انجام می پذیرد.