انجام نظارت بهداشتی بر تولید بیش از 51 هزار تن گوشت مرغ در کشتارگاه های طیور استان
به گزارش فاخته، اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی این مجموعه بر تولید 51 هزارتن گوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است که طی 4 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 192 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
صرفه جویی 3 میلیارد ریالی دامپزشکی خراسان شمالی با برگزاری ویدئوکنفرانس ها
راه اندازی و برگزاری ویدئوکنفرانس ها در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در یک سال گذشته صرفه جویی 3 میلیارد ریالی در هزینه ماموریت های اداری را در پی داشته است. در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی طی یک سال گذشته بیش از 70 جلسه مشترک سازمانی از جمله جلسات اداری دوره های آموزشی و همین طور، مصاحبه های استخدامی و... با نرم افزار اختصاصی سازمان دامپزشکی با حضور بیش از 250 نفر از همکاران استان در جلسات 1،2،3و 30 نفره و ... برگزار شده است.
انتصاب سرپرست اداره فن آوری اطلاعات، ارتباطات وتحول اداری
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، دکتر رامین پورنجف مدیرکل دامپزشکی طی حکمی، مسعود موسوی را بعنوان سرپرست اداره فن آوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری اداره کل دامپزشکی استان ایلام منصوب نمود و از زحمات چندین ساله دکترالهام جم زاده در طول مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر به عمل آورد.
تولید مرغ در سبزوار ۲ برابر شدرییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: امسال ۱۵ هزار و ۲۰۰ تُن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ برابر شده است. ولیالله جغتایی روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ هفت میلیون و ۶۰۴ قطعه جوجهریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
ارزیابی کیفیت مرغ بسته بندی شده و عرضه شده در سطح شهرستان خرم آباد
رئیس اداره دامپزشکی خرم آباد در خبری از اجرای ماهانه طرح ارزیابی کیفیت مرغ بسته بندی کشتارگاه های طیور عرضه شده در سطح شهرستان خرم آباد خبر داد.
دکتر حاتمی در تشریح این خبر گفت: این طرح با پشتیبانی اداره کل دامپزشکی استان به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار مرغ در کشتارگاه ها و پایش کیفیت محصول نهائی، پس از بسته بندی مرغ و توزیع در سطح شهر به صورت ماهیانه انجام می شود و طی آن فاکتورهایی مانند کیفیت ظاهری و بهداشت بسته بندی، میانگین میزان خونابه، وجود اجزای غیر خوراکی و حرام در داخل بسته بندی و ... بررسی می شوند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور، خبرگزاری ایرنا