به گزارش فاخته به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نظارت سازمان بر کارخانههای تولیدکننده فراوردههای دامی همچون سویس و کالباس با بهرهگیری از مسؤول فنی است.
وی افزود: قسمتی از کار کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد برعهده دامپزشکی است، گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی میشود با نظارت دامپزشکی است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: وقتی گوشت با مواد دیگر ترکیب و وارد چرخه تولید شد دیگر از حیطه کار دامپزشکی خارج میشود.
اسدی عنوان کرد: نمیتوان انکار کرد که برخی تولیدکنندگان سوسیس و کالباس از دامهای بیمار یا حرام گوشت و یا از حیوانات نامتعارف در تولیدات خود استفاده میکنند.
وی خاطرنشان کرد: خروجی محصول در واحدهای تولیدی سوسیس و کالباس تاییده دانشگاه علوم پزشکی را دارد و این خروجی مربوط به سازمان دامپزشکی نیست.
جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در رستورانها و کبابیها نیز مسؤولیت گوشت تا زمانی که در سردخانه یا یخچال قرار دارد برعهده مجموعه دامپزشکی است اما زمانی که وارد چرخه طبخ شد دیگر از نظارت دامپزشکی خارج میشود.