1
2
3
نمونه‌برداری " آفلاتوکسین" از واحدهای تولیدی دامی/ پلمپ 14 مرکز غیرمجاز
 
بهداد گفت: 56 واحد و تولیدی فعال هستند و 14 واحد نیز به علت عدم رعایت موارد بهداشتی پلمپ شدند.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1398-11-08 00:00

به گزارش فاخته به نقل از امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به تعطیلی برخی واحدهای غیرمجاز گفت: در چند روز اخیر برخی واحدها به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کردند که اداره کل دامپزشکی استان با تعطیلی این مراکز از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری کرد.

وی گفت: در حال حاضر تمامی واحدهای دامی و گوشتی در قالب سیاست‌های بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان فعالیت می‌کنند و از تمامی واحدهای نمونه‌برداری بهداشتی از جمله آفلاتوکسین انجام شده که خوشبختانه همه موارد در حد مطلوب بوده است. در حدود 56 واحد فراورده‌های دامی فعال هستند و 14 واحد نیز به علت عدم رعایت موارد بهداشتی پلمپ شدند

بهداد با اشاره به واکسیناسیون دامی در مناطق زلزله‌زده میانه و سراب افزود: در منطقه واکسیناسیون دامی انجام گرفته و دفن بهداشتی دام‌های تلف شده نیز با نظارت دامپزشکی استان انجام گرفته است، اماکن دامی نیز ضدعفونی گشته است تا از بروز بیماری‌های ویروسی دام جلوگیری شود و تاکنون مورد خاصی هم نبوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: محصولات دامی و گوشتی که قبلا به صورت عمده توسط شرکت پشتیبانی امور دامی ذخیره می‌شود تماما توسط اداره کل دامپزشکی استان مورد رصد و نمونه‌برداری قرار می‌گیرند. ارائه مجوزهای حمل نیز توسط این اداره کل انجام می‌شود. مجوز حمل دام زنده نیز توسط دامپزشکی صادر و با متخلفان به صورت سخت‌گیرانه برخورد می‌شود.

بهداد یادآور شد: آفلاتوکسین یک نوعی سم است که از قارچی به نام اسپرژیلوس پارازیتیکوس ترشح می‌شود. خوشبختانه در خوزاک دامی چنین موردی وجود ندارد.

مطالب مرتبط

دیدگاه (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

آفلاتوکسین (به انگلیسی: Aflatoxin) سم قارچی طبیعی است[۱] که از گونه‌های قارچ افشانکچه مانند زرد افشانکچه (به انگلیسی: Aspergill Flavus)، اسپرژیلوس پارازیتیکوس (به انگلیسی: Aspergillus parasiticus)، و آسپرژیلوس نومیوس (به انگلیسی: Aspergillus...

آفلاتوکسین (به انگلیسی: Aflatoxin) سم قارچی طبیعی است[۱] که از گونه‌های قارچ افشانکچه مانند زرد افشانکچه (به انگلیسی: Aspergill Flavus)، اسپرژیلوس پارازیتیکوس (به انگلیسی: Aspergillus parasiticus)، و آسپرژیلوس نومیوس (به انگلیسی: Aspergillus nomius) منشأ می‌گیرند. این قارچ‌ها معمولاً نان، یونجه، ذرت، بادام زمینی، و پسته را به راحتی آلوده می‌کنند.[۲] در حالیکه معمولاً گندم، جو، و برنج مقاوم‌تر هستند. آفلاتوکسین‌ها انسان را از راه مواد غذایی آلوده مانند تخم‌مرغ، شیر، و لبنیات آلوده می‌کنند و می‌توانند سرطانزا باشند. در سال ۱۹۸۵ سازمان غذا و دارو (آمریکا) میزان مایکوتوکسین مجاز در مواد غذایی را تعیین کرد.

ادامه
هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، خیابان خواجه ربیع، آیت الله عبادی 80 پلاک3
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری

 
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
 
2025 - Jun - 16