محمد اسدی گفت: قسمتی از کار کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد برعهده دامپزشکی است، گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی میشود با نظارت دامپزشکی است.
معاون سلامت اداراه کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه عامل بیماری نیوکاسل ویروسی از خانواده پارامیکس ویروس است، گفت: مرغها آسیب پذیرترین گروه پرندگان در برابر این بیماری هستند و اردک و بوقلمون آسیبپذیری کمتری دارند.
انتصاب یک جوان متخصص بعنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد؛
در حکمی از سوی مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، دکتر محمد زوارشانی
بعنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد منصوب شد.